Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wat zit er in arganolie?

De arganolie van Premium Argan is 100% natuurlijk en puur. De belangrijkste bestanddelen van arganolie zijn antioxidanten als vitamine E en onverzadigde essentiële vetzuren, zoals linolzuur en alfalinoleenzuur. Deze bestanddelen hebben de krachtige eigenschappen om de huid en het haar te beschermen, te voeden, te herstellen en te verzorgen. Wil je meer weten over arganolie? Bekijk dan onze pagina ‘Wat is arganolie’?

Voor welke huidtypes is cosmetische arganolie geschikt?

Cosmetische arganolie is een mild product, geschikt voor ieder huidtype. Ook bij huidproblemen zoals eczeem, striemen en acne is cosmetische arganolie geschikt.

Wat zijn de toepassingen van arganolie?

Dankzij de puurheid van arganolie, zijn de toepassingen eindeloos. Arganolie is te gebruiken voor het gezicht, het lichaam, het haar, de nagels en de handen en voeten. De olie is te gebruiken als algemene verzorging en bescherming, maar ook bij intensieve verzorging is arganolie zeer geschikt. Zo kun je arganolie gebruiken als haarserum of bij huidproblemen. Op de pagina ‘Gebruikswijze van arganolie’ kun je meer lezen over de toepassingen van cosmetische arganolie.

Wat is arganolie?

Arganolie onderscheidt zich van andere soorten olie, vanwege de bijzonder effectieve eigenschappen. Antioxidanten als vitamine E en onverzadigde vetzuren zijn zeer geschikt voor het verzorgen en beschermen van de huid en het haar.

Bij Premium Argan kennen we twee soorten arganolie:

  1. cosmetische arganolie; en
  2. culinaire arganolie.

Arganolie is dus niet alleen te gebruiken bij huid- en haarverzorging, maar is ook nog eens zeer geschikt voor in de keuken. En niet onbelangrijk: arganolie is heel lekker én gezond!

Hoe bestel ik arganolie?

In het menu op onze website vind je onze webwinkel. Hier kun je heel gemakkelijk zowel cosmetische arganolie als culinaire arganolie kopen.

Hoe bewaar je arganolie?

De arganolie van Premium Argan is 100% natuurlijk. Er zijn dus geen conserveringsmiddelen aan de olie toegevoegd. Arganolie is zeer zuinig in gebruik. Dit betekent dat een fles arganolie lang mee kan gaan. Bewaar de arganolie bij voorkeur op een koele en donkere plaats, om deze na aankoop zo lang mogelijk in goede staat te houden. De kwaliteit en de werkzame bestanddelen van arganolie zullen op deze manier behouden blijven.